Poděkování za finanční dar paní Haně
19. dubna 2024 Rurika B

Poděkování za finanční dar paní Haně

Velké díky paní Haně!

Práce pro Charitu není mnohdy jednoduchá. Vedle té fyzické, která je sama o sobě často náročná, se každý rok musíme potýkat i s nedostatečným zázemím pro naše služby. Bohužel, až příliš často nás omezuje nedostatečné množství peněz, které je obecně společností na sociální služby zajišťované neziskovými organizacemi vynakládáno.

Velmi nás proto těší každý, kdo nám nabídne svou podporu. Ta může mít skutečně mnoho podob. Jednou z takových byl dar nedávno zesnulé paní Heleny Holečkové z Berouna, která na pomoc lidem v nouzi, kterou poskytuje Charita Beroun, odkázala část svého majetku. Tento měsíc jsme tak z její pozůstalosti obdrželi přes 200 tisíc korun. Pro nás to byl doslova „dar z nebes“, protože nám jen pár dní před tím přestala definitivně jezdit naše dodávka, kterou jsme zajišťovali přepravu potravin a další pomoci pro desítky potřebných na Berounsku. Díky tomuto daru jsme tak mohli zakoupit dodávku zánovní, abychom ve svém poslání mohli pokračovat.

Paní Hana tak bude svým darem pomáhat i po svém odchodu na onen svět. Za všechny, kterým tak bude v příštích letech tímto pomoženo bychom chtěli paní Holečkové velmi poděkovat a popřát klidné spočinutí. Jistě jí bude i tento příkladný skutek připočten k dobru.