Šicí dílna
dlouhodobě
nezaměstnaným
a sociálně znevýhodněným

Šicí dílna od roku 2012 uskutečňuje další myšlenku Charity Beroun:
nabídla práci znevýhodněným lidem, kteří by v běžném podniku jen stěží dostali práci.

Šicí dílna je vybavena zařízením na šití výrobků z látek a na provádění dalších rukodělných prací.
Naši zaměstnanci mohou zajišťovat i další práce, jako například kompletace výrobků, polepování výrobků etiketami, balení.

Šicí dílna sídlí v Domě Charity, Cajthamlova 169, Beroun-Zavadilka.

šití a opravy oděvůŠicí dílna - mandlování prádla

NAŠE VÝROBKY SI MŮŽETE ZAKOUPIT PŘES NÁŠ E-SHOP ZDE

nebo v Zahradě Lisý v Popovicích

Ukázka výrobků

DSC05603DSC05578 - kopieobsah3014_1_big

Rouškovník pro Beroun

Pečujeme o potřebné, šijeme roušky a děláme, co je zapotřebí. Nyní jsme ve spolupráci s berounskou farností a dobrovolníky, kteří nám v těchto dnech pomáhají, přichystali pro občany města a jeho okolí samoobslužný stojan s rouškami. Kdo potřebuje, může si ji zde pro sebe či svou rodinu vzít. Kdo má naopak našito, může je sem přinést. Stojan naleznete ve farním dvoře u kostela sv. Jakuba. Společně dokážeme víc!

Pořádáme sbírku na 2 nové šicí stroje s ČSOB

Cílem projektu je shromáždit prostředky na nákup 2 nových šicích strojů pro provoz šicí dílny Charity Beroun.  Dva vhodné nové stroje, celkem v hodnotě 30.000 Kč, nám umožní plynulý provoz, přijmout nového člověka a zvýšit produkci dílny. Látky a nitě v hodnotě 10.000,- Kč zpestří sortiment o nové druhy výrobků. Děkujeme.

Na 1. Charitativním jarmarku v RN Beroun se představí šicí dílna Charity Beroun

Již tento pátek se bude od 11.00 do 15.30 v prostorách Rehabilitační nemocnice Beroun (konferenční místnost pavilonu G nad lékárnou) konat 1. ročník Charitativního vánočního jarmarku. Prestižní pozvání nabídnout veřejnosti své výrobky a předvánoční sortiment dostala i šicí dílna Charity Beroun.

Nový nůžkový stan pro Charitu Beroun

Děkujeme společnosti Expodum.cz za dar ve formě nůžkového stanu bílé barvy.

CHARITĚ SE DAŘILO NA HRNČÍŘSKÝCH TRZÍCH: 62.799,- KČ

DĚKUJEME VŠEM,KDO TOČILI PRO SBÍRKU DOBRÁ VŮLE A NAKOUPILI U STÁNKU ŠICÍ DÍLNY CHARITY BEROUN.

Trhy se vydařily. Šicí dílna prodala výrobky za 41 635,- Kč

Šicí dílna Charity Beroun patří mezi stálice na Hrnčířských trzích. Nabízí textilní pomůcky do kuchyně, nákupní tašky pro maminky i děti, hračky a další. O kvalitě našich výrobků se mohli přesvědčit návštěvníci Trhů tuto sobotu a neděli. Zájem o výrobky byl opravdu veliký.

Děkujeme všem, kteří svým nákupem podpořili myšlenku Šicí dílny a hlavně naše znevýhodněné zaměstnankyně. Naše výrobky najdete na našem eshopu: http://www.dobredilo.cz/kategorie-produktu/z-nasi-dilny/

Nakoupit a dostat dárek

Pro jarní Řemeslné trhy (5. – 6. 5.)  jsme pro Vás připravili zajímavé slevy do našeho obchůdku či Antikvariátu. Navštivte jeden z našich dvou stánků, nakupte a získáte od nás slevu do berounského charitativního obchůdku či do Antikvariátu. V době Trhů nás najdete na Husově nám. vlevo od radnice nebo v ul. Kolářská, kde si můžete i vyzkoušet točit na hrnčířském kruhu.

Kde potkáte tříkrálové koledníky?

Od 1. do 14. ledna 2018 můžete v Berouně a okolí potkat skupinky králů v kostýmech i bez, děti i dospělé. V našem regionu začne sbírka v Kostele Nanebevzetí Panny Marie v Počaplech, po novoroční mši v neděli 1. ledna. V článku se dozvíte další místa kde se bude koledovat. Na viděnou!

Sháníme kolegyni

Rádi bychom přijali nové zaměstnance. Znáte někoho s chutí a energií, kdo by rád pracoval v sociálních službách a staral se o rodiny, které mají obtíže s penězi, s prací, ve vztahu? Rozklikněte prosím nadpis článku a čtěte dál.

Vánoční dekorace Šicí dílny k prodeji

Naše šikovné paní ze Šicí dílny mají našité panenky - andělíčky s vánočním kořením v bříšku, ozdoby na stromeček, taštičky a spoustu chňapek s vánoční tématikou. Nakoupit můžete přímo v dílně anebo na vánočních trzích, kterých se účastníme:

Tříkrálová sbírka 2020

Charita Beroun