Šicí dílna
dlouhodobě
nezaměstnaným
a sociálně znevýhodněným

Šicí dílna od roku 2012 uskutečňuje další myšlenku Farní charity Beroun:
nabídla práci zdravotně nebo jinak znevýhodněným lidem, kteří by v běžném podniku jen stěží dostali práci.

Šicí dílna je vybavena zařízením na šití výrobků z látek a na provádění dalších rukodělných prací.
Naši zaměstnanci mohou zajišťovat i další práce, jako například kompletace výrobků, polepování výrobků etiketami, balení, úklid.

Šicí dílna sídlí v Domě Charity, Cajthamlova 169, Beroun-Zavadilka.

šití a opravy oděvůŠicí dílna - mandlování prádla

NAŠE VÝROBKY SI MŮŽETE ZAKOUPIT PŘES NÁŠ E-SHOP ZDE

VÝROBKY LZE ZAKOUPIT NA BEROUNSKÝCH HRADBÁCH

15. - 16.6. 2018; PODZIMNÍCH HRNČÍŘSKÝCH TRZÍCH 8. 9.9.2018

Otevírací doba Šicí dílny v Domě Charity na Zavadilce:

• PO 08:00 - 15:00 hodin
  • ÚT 08:00 - 15:00 hodin
  • ST 08:00 - 15:00 hodin
  • ČT 08:00 - 15:00 hodin

Kontakt    Fotogalerie zařízení Farní charity Beroun

CHARITĚ SE DAŘILO NA HRNČÍŘSKÝCH TRZÍCH: 62.799,- KČ

DĚKUJEME VŠEM,KDO TOČILI PRO SBÍRKU DOBRÁ VŮLE A NAKOUPILI U STÁNKU ŠICÍ DÍLNY CHARITY BEROUN.

Trhy se vydařily. Šicí dílna prodala výrobky za 41 635,- Kč

Šicí dílna Charity Beroun patří mezi stálice na Hrnčířských trzích. Nabízí textilní pomůcky do kuchyně, nákupní tašky pro maminky i děti, hračky a další. O kvalitě našich výrobků se mohli přesvědčit návštěvníci Trhů tuto sobotu a neděli. Zájem o výrobky byl opravdu veliký.

Děkujeme všem, kteří svým nákupem podpořili myšlenku Šicí dílny a hlavně naše znevýhodněné zaměstnankyně. Naše výrobky najdete na našem eshopu: http://www.dobredilo.cz/kategorie-produktu/z-nasi-dilny/

Nakoupit a dostat dárek

Pro jarní Řemeslné trhy (5. – 6. 5.)  jsme pro Vás připravili zajímavé slevy do našeho obchůdku či Antikvariátu. Navštivte jeden z našich dvou stánků, nakupte a získáte od nás slevu do berounského charitativního obchůdku či do Antikvariátu. V době Trhů nás najdete na Husově nám. vlevo od radnice nebo v ul. Kolářská, kde si můžete i vyzkoušet točit na hrnčířském kruhu.

Kde potkáte tříkrálové koledníky?

Od 1. do 14. ledna 2018 můžete v Berouně a okolí potkat skupinky králů v kostýmech i bez, děti i dospělé. V našem regionu začne sbírka v Kostele Nanebevzetí Panny Marie v Počaplech, po novoroční mši v neděli 1. ledna. V článku se dozvíte další místa kde se bude koledovat. Na viděnou!

Sháníme kolegyni

Rádi bychom přijali nové zaměstnance. Znáte někoho s chutí a energií, kdo by rád pracoval v sociálních službách a staral se o rodiny, které mají obtíže s penězi, s prací, ve vztahu? Rozklikněte prosím nadpis článku a čtěte dál.

Vánoční dekorace Šicí dílny k prodeji

Naše šikovné paní ze Šicí dílny mají našité panenky - andělíčky s vánočním kořením v bříšku, ozdoby na stromeček, taštičky a spoustu chňapek s vánoční tématikou. Nakoupit můžete přímo v dílně anebo na vánočních trzích, kterých se účastníme:

Berounská Noc venku se Sašou Uhlovou

Ve čtvrtek 23.11. nasměrují návštěvníci sálu Gymnázia J.Barranda počtvrté pozornost k lidem na okraji společnosti. Prodiskutovat sociální témata přijede Saša Uhlová, novinářka, o jejíž reportážích z prostředí nejhůře placených zaměstnání, se mluví jako o české žurnalistické události roku. V průběhu večera vystoupí také divadelní soubor DivaDno, ve kterém účinkují lidé bez domova.

Potravinová sbírka

V sobotu 11. 11. se konal 5. ročník Národní potravinové sbírky. V Berouně v Penny Marketu jsme žádali o dar potravin a drogistického zboží již počtvrté a nově jsme se zapojili v prodejnách Billa v Berouně a v Hořovicích. Celkem jste nám darovali úžasných 1663 kg pomoci, kterou distribuujeme lidem v nouzi.

Prázdninový provoz Šicí dílny

Šicí dílna pracuje na stávajících zakázkách a hlásí stop stav na příjem oprav oděvů až do konce prázdnin. Od 24. do 28. 7. je dílna zavřená.

Výroční zpráva Farní charity Beroun 2016

Kolika klientům Farní charita Beroun pomohla v roce 2016? Kolika lidem jsme dali práci, ale i kolik všechno kolem stálo? Významné události, novinky loňska, spousta fotografií a jiné nezbytnosti ..čtěte ve výroční zprávě FCHB za rok 2016 zde