Pečujete o někoho s Alzheimerovou nemocí nebo některým typem demence?

Zveme vás na pravidelná setkávání Svépomocné skupiny – místo, kde pečující mohou bezpečně sdílet své trápení, podělit se o starost i radost, kterou péče o blízkého člověka s demencí přináší. Ale také místo, kde pečující získají informace o tom, jak pečovat, kde hledat pomoc a na co se připravit.

Kdy: každé třetí úterý v měsíci od 17:00 do 19:00

Kde: Fara římskokatolické farnosti Beroun, Seydlovo nám. 24/5

Kontakt: Mgr. Lenka Kutinová, tel.: 606 888 938

Zobrazit články z rubriky:  Domov sv. Anežky České

Pomůcky a dar od GZ Media a Gramofondu pro Domov sv. Anežky České

Světoznámá loděnická společnost GZ Media podpořila Charitu Beroun velmi významnou dodávkou nepostradatelných zdravotních a ochranných pomůcek pro naše pečovatelky v Domově sv. Anežky České. Zároveň prostřednictvím nadace Gramofond, pomáhající na Berounsku, podpořila Domov sv. Anežky České velkorysým finančním darem. Pomoci GZ, díky níž ochráníme seniory, o které pečujeme, si hluboce vážíme a děkujeme za ni.

Volná pozice: sociální pracovník pro Domov sv. Anežky České

Charita Beroun hledá SOCIÁLNÍHO PRACOVNÍKA pro Stacionář a Domov se zvláštním režimem.

Běh proti demenci Berounem už 18. září 2019

3. ročník Běhu proti demenci se blíží. Letos proběhne 18. září od 17:45. Přijďte se s námi proběhnout Berounem a symbolicky upozornit na problematiku onemocnění demencí u seniorů.

Hledáme zdravotní sestru pro Domov se zvláštním režimem

Domov sv. Anežky České hledá zdravotní sestru pro práci se seniory s demencí. Možný částečný úvazek, jen denní směny.

Hledáme aktivizačního pracovníka pro Domov sv. Anežky České

Charita Beroun hleda aktivizačního pracovníka/pracovnici pro Domov sv. Anežky České. Náplní práce jsou aktivizační činnosti se seniory s demencí. Možný i částečný úvazek.

Levandulové políčko zasadili dobrovolníci z Microsoftu a Skype

Jaro-čas dobrovolničení. V pátek 17. května jsme u nás v Domě Charity v Cjathamlově ulici přivítali skupinu mladých dobrovolníků z firem Microsoft a Skype. Výsledkem jejich práce a úsilí je zbrusu nové políčko s levandulemi, které zkrášluje okolí Domova sv. Anežky České a nabídne klientům tohoto zařízení nové možnosti aktivizace.

Přijmeme zdravotní sestru pro Domov sv. Anežky České

Nezisková organizace Farní charita Beroun hledá do svého týmu nového kolegu nebo kolegyni na pozici zdravotní sestra pro Domov sv. Anežky České.

Jak při péči o seniora myslet i na sebe?

Jak při péči myslet i na sebe a nevyčerpat se? Dozvíte se na semináři pořádaném Charitou Beroun, vystoupí paní doktorka Jaroslava Dvořáková. V Jiné kávě dne 6. listopadu 2018 od 17:00.

ROZBĚHALI JSME S VÁMI BEROUN. VÝTĚŽEK BĚHU PROTI DEMENCI ČINÍ 57.045,- KČ

Děkujeme všem běžcům, kteří pro nás rozběhali Beroun!

13.9. 2018: PŘEDNÁŠKA PhDr. J. DVOŘÁKOVÉ NA TÉMA ALZHEIMEROVY NEMOCI V HOŘOVICÍCH

FARNÍ CHARITA BEROUN VÁS 13. ZÁŘÍ 2018 OD 17:00 SRDEČNÉ ZVE NA DALŠÍ PŘEDNÁŠKU O ALZHEIMEROVĚ NEMOCI. TENTOKRÁT V CAFÉ HANAU NA HOŘOVICKÉM ZÁMKU.