Farní charita Beroun vybírá na kapličku

Berounská farní charita se probojovala do finále programu Era pomáhá regionům a představuje projekt na vybudování kaple na zahradě Domova a Stacionáře sv. Anežky České. Krátké video a představení s linkem jak pomoci je ke shlédnutí zde

Milí přátelé Farní charity Beroun,
představuji vám nápad na vybudování venkovní kapličky na zahradě za Domem Charity.

Kolegyně Alča Vacková nedávno napsala moc pěkný projekt - žádost o finanční podporu společnosti ERA při budování kaple. Naše kaplička se probojovala (spolu s dalšími projekty jiných organizací) do finále! S kolegyní Věrou Podlahovou jsme natočily video a to teď na stránkách Ery láká k finanční podpoře místní dárce. Link přímo na web je zde

Kaplička bude převážně využívaná klienty našeho Domova a Stacionáře sv. Anežky České, ale zpříjemní prostředí všem. Pokud se vybere dostatek peněz, bude to tu zas o kousek krásnější.
A v případě, že mezi čtyřmi projekty z našeho regionu vybereme právě MY od dárců nejvíce, Era nám k nasbírané částce dá dalších 50 000 Kč. I kdybychom nevyhráli, je už teď jisté, že nám Era pomůže - na náš projekt přihodí 25 000 Kč. Stavbu kapličky plánujeme na jaro 2016, její podoba se bude odvíjet podle získaných peněz.

Sbírka běží od listopadu a na sbírkový účet můžete přispět až do 6.1.2016. My, zaměstnanci Farní charity Beroun jsme se rozhodli, že zkusíme něco vybrat také mezi sebou a částku na účet Era společně vložíme. Chceme ukázat, že neumíme jen natahovat dlaň :-)

Pokud se vám myšlenka líbí a chcete se zapojit, můžete vložit přímo přes rozhraní webu anebo na účet pod variabilním symbolem, který nám byl přiřazen. Od neděle 8.11. až do konce sbírky bude také umístěna dřevěná kasička s popisem projektu v kostele sv. Jakuba v Berouně.

Věřím, že se nás sejde hodně a těším se na příští rok, kdy se společně setkáme na zahradě Domu Charity při slavnostním otevření "naší"  kapličky.

Děkuji všem za pozornost a propagaci záměru.

Jitka Papežová

Tříkrálová sbírka 2021