Tříkrálová sbírka začíná

Tříkrálová sbírka 2019 začíná. 19. ročník celonárodní sbírky proběhne ve dnech 1. až 14. ledna 2019. V Berouně a okolí Tříkrálovou sbírku pořádá už tradičně Charita Beroun. Stejně jako v roce 2018 věnujeme výtěžek koledování terénní pečovatelské službě Charity Beroun, která pomáhá seniorům a osobám se zdravotním postižením v jejich domácím prostředí. Koledníky s kasičkami, či spíše tři krále Charity Beroun, můžete v následujících dnech potkávat v berounských ulicích, v Nižboru, v Hořovicích a v Králově Dvoře. Ale stejně tak v řadě obcí po celém Berounsku, například v Hudlici, v Koněprusích, na Tetíně a jinde. Za umístění kasiček děkujeme obcím Srbsko, Hýskov a Žebrák a za pozvání pro koledníky s kytarou a koledami celé řadě firem a mnoha živnostníkům.