Občanská právní poradna Charity Beroun

Služby poradny jsou určeny občanům Hořovic, okolí a osobám žijícím na území MAS Karlštejnsko. Cílovou skupinou jsou osoby potýkající se se sociálními problémy a potřebují bezplatné právní poradenství.

Nabízíme zejména:

• dluhové poradenství
  • poradenství v oblasti rodinného práva
  • poradenství v oblasti pracovního práva
  • další poradenství v oblasti občanského práva

KONTAKT:

Náměstí svobody 135, Hořovice

E-mail:pravnik@charita-beroun.cz

Projekt byl Právní poradna Farní charity Beroun pro osoby ohrožené sociálním vyloučením č. CZ.03.2.65/0.0/0.0/16_047/047/0009907 byl podpořen  akční skupinou Karlštejnsko z prostředků ESF.

Logo OPZ barevné

Zobrazit články z rubriky:

Hledáme zdravotní sestru do Domova se zvláštním režimem a denního stacionáře pro seniory s demencí

Charita Beroun, největší poskytovatel sociálních služeb v regionu, hledá do svého týmu  zdravotní sestru do Domova se zvláštním režimem a denního stacionáře.

Běh pro charitu se koná 17.9. 2020

17. září 2020 se koná již IV. charitativní běh Berounem s podtitulem "Běh pro charitu". Pořádá Charita Beroun za podpory a pod záštitou Města Beroun. Srdečně Vás zveme.

29.8. od 19:30 pořádá Charita Beroun v Letním kině koncert Slunovratu a promítání pohádky Čertí Brko

29.8.2020 pořádá Charita Beroun v Letním kině Beroun od 19:30 pod záštitou Města Beroun akci SPOLEČNĚ TO ZVLÁDNEME věnovanou všem, kdo na jaře tohoto roku spojili v Berouně a v okolí síly v úsilí pomoci seniorům a dalším zranitelným osobám zůstat mimo ohrožení virem Covid-19. Děkovat budeme dobrovolníkům, nadacím, firmám a osobnostem, které Charitu a Beroun v náročných jarních dnech"podrželi". K tomu zahraje od folková skupina Slunovrat a od 20.30 se podíváme na pohádku Čertí brko.

Vstupné jednotlivci:100,- Kč, vstupné rodinné (2 dospělí a děti):200,- Kč, předprodej v MIC Beroun, vstupenky možno objednat i na marketa.petrickova@charita-beroun.cz.

Poděkování Nadaci Jistota

Nadace Jistota Komerční banky byla vůbec první nadací, která nám nabídla pomoc v době, kdy začala koronavirová krize. Patří jí za to velký dík.

Byli jsme připraveni se v domově ubytovat, vzpomíná Lenka Kutinová, vedoucí DZR

5 otázek pro vedoucí Domova a Stacionáře sv. Anežky České

Rozhovor s paní Lenkou Kutinovou, vedoucí Domova a Stacionáři sv. Anežky České Charity Beroun

5 otázek pro vedoucí Azylového domu v Lochovicích Alenu Novákovou

Rozhovor s paní Bc. Alena Novákovou, vedoucí Azylového domu pro rodiny s dětmi v tísni a Azylového domu pro ženy v tísni v Lochovicích.

Děkujeme Výboru dobré vůle - Nadaci Olgy Havlové

Výbor dobré vůle - Nadace Olgy Havlové podpořila Charitu Beroun v jejím úsilí podpořit a ochránit seniory z Berounska v době epidemie Covid-19. Děkujeme VDV srdečně rovněž za cenný dat pro náš Domov se zvláštním režimem, poloprofesionální pračku.

Pomůcky a dar od GZ Media a Gramofondu pro Domov sv. Anežky České

Světoznámá loděnická společnost GZ Media podpořila Charitu Beroun velmi významnou dodávkou nepostradatelných zdravotních a ochranných pomůcek pro naše pečovatelky v Domově sv. Anežky České. Zároveň prostřednictvím nadace Gramofond, pomáhající na Berounsku, podpořila Domov sv. Anežky České velkorysým finančním darem. Pomoci GZ, díky níž ochráníme seniory, o které pečujeme, si hluboce vážíme a děkujeme za ni.

Poděkování ŠKODA AUTO DigiLab s.r.o.

Dalším, kdo naši organizaci ve zvládání pomoci lidem během epidemie koronaviru pomohl, byla společnost ŠKODA AUTO DigiLab s.r.o. a její dceřinná firma půjčovna aut HopyGo, které nám pro rozvoz materiálu, ochranných pomůcek a dalších aktivit bezplatně zapůjčily dva vozy Superb. Tato pomoc nám přišla vhod. I díky ní jsme již do domácností seniorů na Berounsku mohli rozvést stovky roušek, nákupů a léků. Moc děkujeme! Vážíme si toho.

Pomozte nám s Coronavirem i Vy

Zasláním dárcovské SMS pomůžete Charitě Beroun chránit seniory na Berounsku před Coronavirem. SMS ve tvaru DMS DOBRAVULE 30, 60 nebo 90 můžete zaslat na číslo 8 777. Váš dar bude připsán na konto sbírky Dobrá vůle Charity Beroun. Děkujeme!

Tříkrálová sbírka 2020

Charita Beroun