PODPOŘTE NÁS

Kde potkáte tři krále na Berounsku?

V neděli 4. 1. po mši vyšly do berounských ulic skupinky Tří králů i skautů, tříkrálový pochod s koňmi vyjel do Netolic a Obory a od v Loděnicích se v kostele sv. Václava konal koncert pěveckého sboru Comodo.
V pondělí 5. 1. vyšla skupinka králů z azylového domu sv. Josefa v Lochovicích a nad dveře domácností psali posvěcenou křídou tradiční „K+M+B 2015“ - požehnání vašim domovům.  Kde koledníky potkáte v dalších dnech? Rozklikněte nadpis článku..

V úterý 6. 1. vyjdou do berounských ulic skauti, oddíl Ocelotů, v čase 17-19 hodin.
Ve středu 7. 1. se návštěvníci berounských trhů mohou na tři krále těšit již od rána a okolo poledne pak zavítají do Domova penzionu pro důchodce v Berouně.
Ve čtvrtek 8. 1. půjde jedna skupinka králů od 16 hodin po Závodí a podvečer bude opět patřit skautům. V okolí náměstí bude koledovat oddíl Lasiček od 17 do 19 hodin a v pátek 9.1. večer roj Světýlek a Světlušek a smečka Vlčat, všichni z berounského skautského střediska Radost a Naděje.
V sobotu 10. 1. v 9 hodin skupinka tří králů vyrazí žehnat domům na Zavadilce a Jarově a nakonec se zastaví i u seniorů ve Stacionáři sv. Anežky České, jehož obyvatelům bude patřit výtěžek celé sbírky konané na Berounsku. Za vykoledovaný obnos chce organizátor místní Tříkrálové sbírky, Farní charita Beroun, pořídit speciální zahradní nábytek. V sobotu odpoledne budou také dvě skupinky koledovat v Koněprusích.

Celkovou vykoledovanou částku se dozvíme ihned po otevření pokladniček na finančním odboru MěÚ Beroun, které je naplánováno na 13. ledna 2015.