Sociální služba - Pomoc lidem ohroženým sociálním vyloučením

V oblasti zaměřené na osoby bez domova a v krizi si klademe za cíl pomoc a podporu při překonávání obtížné životní situace a při úspěšném začlenění do společnosti a do trhu práce. Poskytované služby klienti nachází na adrese Roháče z Dubé 131, Beroun - Zavadilka v Azylovém domě sv. Jakuba a Noclehárně. Od roku 2006 také v Denním centru pro osoby bez přístřeší na adrese Bezručova 928, Beroun 2. Osobám bez přístřeší také slouží projekt Sociální rehabilitace a Terénní program pro osoby bez přístřeší, který se plně rozvinul na začátku roku 2011. V roce 2016 jsme v Lochovicích otevřeli na adrese stávajícího domu pro rodiny s dětmi také Azylový dům pro ženy

Azylový dům sv. Jakuba v BerouněDům - pobytová forma sociální rehabilitace v Počaplechvchod do Denního centra z boku budovy Komunitního centra v Berouně

Zobrazit články z rubriky:  Azylový dům pro mužeDenní centrum pro osoby bez přístřešíNoclehárnaTerénní program pro osoby bez přístřešíSociální rehabilitace

Hledáme brigádníky pro projekt Teplá židle

Hledáme asistenty pro noční provoz denního centra pro osoby bez přístřeší.

Hledáme kuchaře pro denní centrum

Do malého kolektivu hledáme spolehlivou osobu s citem pro práci s lidmi

Pomoc pro Lenku a její rodinu

Pro nový start Lenčině rodině chybí pračka, lednička a postel, klidně i straší. Pomůžete jí?

SUPERVIZOR PRO DENNÍ CENTRUM PRO OSOBY BEZ PŘÍSTŘEŠÍ

Denní centrum pro osoby bez přístřeší hledá supervizora pro dlouhodobou spolupráci.

Lidé Dobré vůle

Co je úspěch v práci s lidmi bez domova? "Když se uživatel naší služby probudí a řekne si, jsem rád, že žiju svůj život": Blanka Kočeová, sociální pracovnice Denního centra pro osoby bez přístřeší

Rozhovor Dobré vůle: Alexandr Scherber, velitel Městské policie Beroun

Nikdy bych nečekal, že jako strážník potkám v roli bezdomovců lidi, kteří byli někdy před léty mými kolegy nebo známými

Příběh Dobré vůle: Charita Beroun mi pomohla k návratu mezi lidi

Příběh klienta Denního centra pro osoby bez přístřeší.

V DC se fandí hokeji

Hokej také pomáhá. Takhle se dnes fandí českým hokejistům v Denním centru pro osoby bez přístřeší Charita Beroun“

Kultura prostředí ovlivňuje osobnost i náladu jedince

Podařilo se nám, díky daru od Nadace Vinci, zvelebit interiér Azylového domu sv. Jakuba pro muže v Berouně. Odstranili jsme staré rozviklané podlahy a položili  zbrusu nové podlahové krytiny na chodbách a v pokojích uživatelů služby. A také jsme pěkně vymalovali. „Dar od Nadace Vinci pomohl citelně zútulnit nás azylový dům. Děkujeme za pomoc Nadaci Vinci lidem bez přístřeší“, řekla vedoucí AD pro muže Mariana Radošovská.

Spouštíme projekt TEPLÁ ŽIDLE!

Z důvodů dlouhodobých nepříznivých klimatických podmínek a po dohodě s Městským úřadem Beroun spouštíme projekt  TEPLÁ ŽIDLE. Otvíráme v pátek 23.2.2018 v 18,00. Cílovou skupinou jsou osoby bez přístřeší, kteří mohou v teplých prostorách Denního centra (Bezručova 928, Beroun) přečkat noc až do ranních hodin (do 6,00). Cílem projektu je ochránit tyto osoby před umrznutím.