Farní charita Beroun poskytuje 12 registrovaných sociálních služeb rodinám s dětmi, seniorům a osobám bez přístřeší.
Nad rámec služeb provozuje dobročinné obchody, vzdělávací centrum a projekty podporovaného zaměstnání. Také realizuje několik projektů, které pomáhají rozvíjet a zkvalitňovat poskytované služby.

Zobrazit články z rubriky:  AktualityŠicí dílnaObchody Dobré vůleSvépomocné skupinyVzdělávací akcePoradenstvíPrezentační akceBudování kapacit a profesionalizace FCHB

Jak při péči o seniora myslet i na sebe?

Jak při péči myslet i na sebe a nevyčerpat se? Dozvíte se na semináři pořádaném Charitou Beroun, vystoupí paní doktorka Jaroslava Dvořáková. V Jiné kávě dne 6. listopadu 2018 od 17:00.

19. 10. bude Obchod Dobré vůle v Berouně uzavřen

19. října je charitní obchůdek Dobré vůle v Berouně mimo provoz. Děkujeme za pochopení.

ROZBĚHALI JSME S VÁMI BEROUN. VÝTĚŽEK BĚHU PROTI DEMENCI ČINÍ 57.045,- KČ

Děkujeme všem běžcům, kteří pro nás rozběhali Beroun!

CHARITĚ SE DAŘILO NA HRNČÍŘSKÝCH TRZÍCH: 62.799,- KČ

DĚKUJEME VŠEM,KDO TOČILI PRO SBÍRKU DOBRÁ VŮLE A NAKOUPILI U STÁNKU ŠICÍ DÍLNY CHARITY BEROUN.

13.9. 2018: PŘEDNÁŠKA PhDr. J. DVOŘÁKOVÉ NA TÉMA ALZHEIMEROVY NEMOCI V HOŘOVICÍCH

FARNÍ CHARITA BEROUN VÁS 13. ZÁŘÍ 2018 OD 17:00 SRDEČNÉ ZVE NA DALŠÍ PŘEDNÁŠKU O ALZHEIMEROVĚ NEMOCI. TENTOKRÁT V CAFÉ HANAU NA HOŘOVICKÉM ZÁMKU.

ROZBĚHÁME BEROUN

19. září 2018 se koná 2. charitativní běh Berounem s podtitulem "Běh proti demenci" ve prospěch Domova sv. Anežky České.

Ze školy rovnou na módní molo

Žáci a žákyně II. stupně JZŠ předvedou unikátní modely našeho obchůdku. Přijďte se podívat na pěveckou soutěž Slavíček v úterý 29.5. na Plzeňku a povzbudit mladé modelky a modely. Soutěž začíná v 16hod. V atriu Plzeňky bude možné během soutěže předváděné modely i další kousky zakoupit.

Trhy se vydařily. Šicí dílna prodala výrobky za 41 635,- Kč

Šicí dílna Charity Beroun patří mezi stálice na Hrnčířských trzích. Nabízí textilní pomůcky do kuchyně, nákupní tašky pro maminky i děti, hračky a další. O kvalitě našich výrobků se mohli přesvědčit návštěvníci Trhů tuto sobotu a neděli. Zájem o výrobky byl opravdu veliký.

Děkujeme všem, kteří svým nákupem podpořili myšlenku Šicí dílny a hlavně naše znevýhodněné zaměstnankyně. Naše výrobky najdete na našem eshopu: http://www.dobredilo.cz/kategorie-produktu/z-nasi-dilny/

Nakoupit a dostat dárek

Pro jarní Řemeslné trhy (5. – 6. 5.)  jsme pro Vás připravili zajímavé slevy do našeho obchůdku či Antikvariátu. Navštivte jeden z našich dvou stánků, nakupte a získáte od nás slevu do berounského charitativního obchůdku či do Antikvariátu. V době Trhů nás najdete na Husově nám. vlevo od radnice nebo v ul. Kolářská, kde si můžete i vyzkoušet točit na hrnčířském kruhu.

Zveme vás na přednášku do Černošic

Ano, ztráta paměti či zmatené chování mohou být příznaky Alzheimerovy nemoci či jiného typu demence. Mnohdy jsou těžko rozeznatelné a bývají přehlíženy, což je důvodem opožděné diagnózy. Nemocní nedokáží plnit jednoduché pracovní úkoly a častěji zapomínají. Trpí někdo z vašeho okolí podobnými příznaky? Chcete se dozvědět více? Přijďte na přednášku v rámci cyklu Alzheimerova nemoc a jiné typy demence, na téma AKTIVIZACE. Ve středu 2.5.2018 od 17 hod,  Club Kino (Černošice, Fügnerova 263)

seminar 2018 05 Cernosice.pdf