Tříkrálová sbírka 2023
18. prosince 2022 Rurika B

Tříkrálová sbírka 2023

Tříkrálová sbírka - tradice, která nekončí! Události posledních dvou let srazily mnoho lidí na kolena. Ale také prověřily solidaritu a ochotu pomáhat. A my jsme během minulé Tříkrálové sbírky s úžasem pozorovali, kolik lidí stále nezištně pomáhá druhým a podpoří péči o nemocné či opuštěné. V lednu 2022 jsme, díky vám, s Charitou Beroun získali neuvěřitelných 250.000 Kč pro potřebné!

Prostřednictvím Tříkrálové sbírky začneme všichni rok 2023 dobrým skutkem, koledníci rozšíří radost a požehnání. Společnými silami znovu dokážeme, že každá koruna pomáhá tam, kde je potřeba. Naše koledníky se zapečetěnými kasičkami můžete potkávat v berounských ulicích a okolních obcích od 1. do 15. ledna. Až do konce dubna bude možno přispět do online kasiček přes formulář na webu Tříkrálové sbírky. Přispívat můžete také přes QR kód určený přímo Charitě Beroun.

Jako každoročně se budeme i letos těšit na dva Tříkrálové koncerty. V Berouně zazpívá pěvecký sbor Comodo v neděli 8. 1. 2023 od 15 hodin v kostele sv. Jakuba. Den předem si můžete toto pěvecké uskupení poslechnout v Loděnici od 16 hodin v kostele sv. Václava.

Výtěžek Tříkrálové sbírky (i koncertů) podpoří služby pro seniory na Berounsku a Hořovicku.

Pokud máte zájem, vypravíme i k Vám skupinku králů na požádání. Stejně tak se můžete přihlásit jako dobrovolníci, kteří nám stále chybí. Volejte paní Ivě Vašků na tel. 733 741 269 nebo pište na e-mail: ivanav@charita-beroun.cz, děkujeme.