Podzimní kolo Sbírky potravin
15. listopadu 2022 Rurika B

Podzimní kolo Sbírky potravin

Sbírka potravin je dnem solidarity, při kterém může každý pomoci tím nejjednodušším způsobem, darem trvanlivých potravin a drogerie. Letos proběhla 12. 11. od 8 do 18 hodin.  A přinesla výborný výsledek!

Podařilo se nám nasbírat cca 1900 kg potravin a drogerie v Bille v Berouně a téměř 700 kg v Hořovicích. Děkujeme všem, kdo jste nakoupili a tím pomůžete nízkopříjmovým rodinám či seniorům na Berounsku a Hořovicku. Díky patří také všem našim dobrovolníkům a kolegům z Charity za pomoc. A pokud se cítíte naopak potřební, neváhejte se na nás obrátit. Rádi Vám pomůžeme!

Kdo sbírku organizuje?
Je organizována ve všech krajích potravinovými bankami a Českou federací potravinových bank ve spolupráci se Svazem obchodu a cestovního ruchu a Asociací společenské odpovědnosti, se sociálními partnery Charita Česká republika, Armáda spásy, NADĚJE, Člověk v tísni a Slezská diakonie a obchodními řetězci Albert, Billa, COOP, dm drogerie markt, Globus, Kaufland, Lidl, MAKRO, Penny Market, ROSSMANN, Tesco, Rohlik.cz a Košík.cz.