Obchody Dobré vůle

mensi (2)

Pro levné a kvalitní věci nemusíte jen do second handu. A své, které již nepoužíváte, leč nechcete vyhodit, můžete věnovat nám do sbírkových obchůdků Dobré vůle. Přijďte do obchodu, který má jiná pravidla. Výtěžek obchůdků putuje na konto naší veřejné sbírky Dobrá vůle.

OBCHOD DOBRÉ VŮLE BEROUN - Plzeňská 117
tel. do obchodu 797 991 125

PO - PÁ 9.00 – 17.00
obchůdek

ANTIKVARIÁT BEROUN - Plzeňská 117
tel. do obchodu 733 741 264

PO, ÚT, PÁ   8.00 – 16.00
ST, ČT          8.00 – 18.00

CHARITY SHOP Hořovice, Náměstí Svobody 135

OBCHOD DOBRÉ VŮLE HOŘOVICE - Náměstí Svobody 135
tel. do obchodu: 731 428 378

PO - ČT 9.00 – 17.00
PÁ 8.30 – 16.30

Prosíme, darujte nám jen kvalitní, nepoškozené a neznečištěné oblečení a další předměty. Pro bližší informace volejte prosím Petru Kadlečkovou na tel. 725 118 816 nebo email: beneficniobchody@charita-beroun.cz

Děkujeme.

Vše od 10,- Kč: výprodej oděvů obchůdků Dobré vůle se koná 13. července

Zájemci o second hand, zbystřete. V sobotu 13, 7. se od 9 hodin koná další výprodej oděvů obchůdků Dobré vůle Charity Beroun.

Charitu Beroun navštívila Helena Langšádlová

V pondělí 17. června jsme v Charitě Beroun přivítali milou a vzácnou návštěvu, paní poslankyni Helenu Langšádlovou.

Výprodej oděvů obchůdků Dobré vůle

Akce se koná již tuto sobotu 2. března 2019 na Seydlově náměstí v klubovně na faře od 9:00 do 12:00. Může být lepší program na tuto sobotu?

Ze školy rovnou na módní molo

Žáci a žákyně II. stupně JZŠ předvedou unikátní modely našeho obchůdku. Přijďte se podívat na pěveckou soutěž Slavíček v úterý 29.5. na Plzeňku a povzbudit mladé modelky a modely. Soutěž začíná v 16hod. V atriu Plzeňky bude možné během soutěže předváděné modely i další kousky zakoupit.

Nakoupit a dostat dárek

Pro jarní Řemeslné trhy (5. – 6. 5.)  jsme pro Vás připravili zajímavé slevy do našeho obchůdku či Antikvariátu. Navštivte jeden z našich dvou stánků, nakupte a získáte od nás slevu do berounského charitativního obchůdku či do Antikvariátu. V době Trhů nás najdete na Husově nám. vlevo od radnice nebo v ul. Kolářská, kde si můžete i vyzkoušet točit na hrnčířském kruhu.

Březen - za kamna vlezem, duben - ještě tam budem a s KNIHOU!

Průzkumy dokazují, že lásku ke knihám lze získat už v dětství. Propásne-li rodič toto období, konkrétně mezi 2. a 5. rokem, pravděpodobně se z jeho ratolesti v budoucnu nestane zapálený čtenář. Kouzlo knih nikdy nemůže nenahradit žádná technika. A přitom čtení knih je relativně laciná zábava. Zejména pokud využijte nabídky našeho ANTIKVARIÁTU (Plzeňská 117, Beroun). Přijďte si vybrat z široké nabídky knih pro děti a dospělé. Najdete zde jedinečné exempláře i současné knihy. Ceny už od 40,- Kč.

Tančíte rádi a nemáte v čem?

Plesová sezóna je v plném proudu!. V našem obchůdku na Plzeňské v Berouně máme pro vás připraven široký výběr střevíčků i pánských obleků. Zboží dodala TV NOVA. Otevřeno od pondělí do pátku od 9 - 17hod. Více na https://www.facebook.com/charitniobchod/

Kde potkáte tříkrálové koledníky?

Od 1. do 14. ledna 2018 můžete v Berouně a okolí potkat skupinky králů v kostýmech i bez, děti i dospělé. V našem regionu začne sbírka v Kostele Nanebevzetí Panny Marie v Počaplech, po novoroční mši v neděli 1. ledna. V článku se dozvíte další místa kde se bude koledovat. Na viděnou!

Sháníme kolegyni

Rádi bychom přijali nové zaměstnance. Znáte někoho s chutí a energií, kdo by rád pracoval v sociálních službách a staral se o rodiny, které mají obtíže s penězi, s prací, ve vztahu? Rozklikněte prosím nadpis článku a čtěte dál.

Vánoční dekorace Šicí dílny k prodeji

Naše šikovné paní ze Šicí dílny mají našité panenky - andělíčky s vánočním kořením v bříšku, ozdoby na stromeček, taštičky a spoustu chňapek s vánoční tématikou. Nakoupit můžete přímo v dílně anebo na vánočních trzích, kterých se účastníme:

Tříkrálová sbírka 2020

Charita Beroun