Obchody Dobré vůle

mensi (2)

Pro levné a kvalitní věci nemusíte jen do second handu. A své, které již nepoužíváte, leč nechcete vyhodit, můžete věnovat nám do sbírkových obchůdků Dobré vůle. Přijďte do obchodu, který má jiná pravidla.

OBCHOD DOBRÉ VŮLE BEROUN - Plzeňská 117 a Havlíčkova 3
tel. do obchodu 797 991 125

PO - PÁ 9.00 – 17.00
obchůdek

ANTIKVARIÁT BEROUN - Plzeňská 117
tel. do obchodu 733 741 264

PO, ÚT, PÁ   8.00 – 16.00
ST, ČT          8.00 – 18.00

CHARITY SHOP Hořovice, Náměstí Svobody 135

OBCHOD DOBRÉ VŮLE HOŘOVICE - Náměstí Svobody 135
tel. do obchodu: 731 428 378

PO - ČT 9.00 – 17.00
PÁ 8.30 – 16.30

Prosíme, darujte nám jen kvalitní, nepoškozené a neznečištěné oblečení a další předměty. Pro bližší informace volejte prosím Petru Kadlečkovou na tel. 725 118 816 nebo email: beneficniobchody@charita-beroun.cz

Děkujeme.

Charita Beroun hledá údržbáře

Hledáme údržbáře pro údržbu objektů Charity Beroun, zájemcům můžeme nabídnout také ubytování.

Vše od 10,- Kč: výprodej oděvů obchůdků Dobré vůle se koná 13. července

Zájemci o second hand, zbystřete. V sobotu 13, 7. se od 9 hodin koná další výprodej oděvů obchůdků Dobré vůle Charity Beroun.

Charitu Beroun navštívila Helena Langšádlová

V pondělí 17. června jsme v Charitě Beroun přivítali milou a vzácnou návštěvu, paní poslankyni Helenu Langšádlovou.

Výprodej oděvů obchůdků Dobré vůle

Akce se koná již tuto sobotu 2. března 2019 na Seydlově náměstí v klubovně na faře od 9:00 do 12:00. Může být lepší program na tuto sobotu?

Ze školy rovnou na módní molo

Žáci a žákyně II. stupně JZŠ předvedou unikátní modely našeho obchůdku. Přijďte se podívat na pěveckou soutěž Slavíček v úterý 29.5. na Plzeňku a povzbudit mladé modelky a modely. Soutěž začíná v 16hod. V atriu Plzeňky bude možné během soutěže předváděné modely i další kousky zakoupit.

Nakoupit a dostat dárek

Pro jarní Řemeslné trhy (5. – 6. 5.)  jsme pro Vás připravili zajímavé slevy do našeho obchůdku či Antikvariátu. Navštivte jeden z našich dvou stánků, nakupte a získáte od nás slevu do berounského charitativního obchůdku či do Antikvariátu. V době Trhů nás najdete na Husově nám. vlevo od radnice nebo v ul. Kolářská, kde si můžete i vyzkoušet točit na hrnčířském kruhu.

Březen - za kamna vlezem, duben - ještě tam budem a s KNIHOU!

Průzkumy dokazují, že lásku ke knihám lze získat už v dětství. Propásne-li rodič toto období, konkrétně mezi 2. a 5. rokem, pravděpodobně se z jeho ratolesti v budoucnu nestane zapálený čtenář. Kouzlo knih nikdy nemůže nenahradit žádná technika. A přitom čtení knih je relativně laciná zábava. Zejména pokud využijte nabídky našeho ANTIKVARIÁTU (Plzeňská 117, Beroun). Přijďte si vybrat z široké nabídky knih pro děti a dospělé. Najdete zde jedinečné exempláře i současné knihy. Ceny už od 40,- Kč.

Tančíte rádi a nemáte v čem?

Plesová sezóna je v plném proudu!. V našem obchůdku na Plzeňské v Berouně máme pro vás připraven široký výběr střevíčků i pánských obleků. Zboží dodala TV NOVA. Otevřeno od pondělí do pátku od 9 - 17hod. Více na https://www.facebook.com/charitniobchod/

Kde potkáte tříkrálové koledníky?

Od 1. do 14. ledna 2018 můžete v Berouně a okolí potkat skupinky králů v kostýmech i bez, děti i dospělé. V našem regionu začne sbírka v Kostele Nanebevzetí Panny Marie v Počaplech, po novoroční mši v neděli 1. ledna. V článku se dozvíte další místa kde se bude koledovat. Na viděnou!

Sháníme kolegyni

Rádi bychom přijali nové zaměstnance. Znáte někoho s chutí a energií, kdo by rád pracoval v sociálních službách a staral se o rodiny, které mají obtíže s penězi, s prací, ve vztahu? Rozklikněte prosím nadpis článku a čtěte dál.