Dovolujeme si na tomto místě poděkovat za vaši morální, finanční a materiální podporu. Velmi si vážíme, že jsou mezi námi lidé, pro které dobrý skutek a nezištnost nejsou jenom prázdnými slovy.

20 let se snažíme pomáhat a jsme hrdi na to, že víte, že vaše dary nepřijdou nazmar.
Pomohli jste naší organizaci naplňovat její poslání.

I MALÁ POMOC MÁ PRO NÁS VELKÝ VÝZNAM. DĚKUJEME.

Donátoři

Nadace

Obec Loděnice Obec Chrustenice Obec Lochovice

Město Kladno

Město Hořovice Město Králův Dvůr  Město Kladno

Dobrotety.cz vak Beroun

Mediální partneři

www.ctidoma.cz

Sponzoři a dárci

Hrdlicka spol. s.r.o.

Ipsum Grade

Látky pro Vás

Danone a.s.

Walmark

All servis

Tatra

Den Braven
Pekárna ve mlýně

Drůbežářský závod Klatovy, a.s.

HERO CZECH s.r.o.
Polysoft

Pila Melnik

SIV Kladno s.r.o.

KROS medical

Batex – beskydská manufaktura na výrobu lůžkovin

Kamil Alfery reznictvi Beroun

www.dumlatek.cz
Ing. Václav Knor, Rakovník
Polabské mlékárny, a. s.
podlahy_levne

www.psplasty.cz

UNILEVER ČR, spol. s r. o.
www.karpet.cz
          www.bagmaster.cz
Henry Schein s.r.o. MAGISTRA lékárna Moráň
http://www.eurosignal.cz/ FLX židle
CIRET s.r.o.

www.vopi.cz
linoryty
www.uchytky-vesaky.cz
          www.polyform.cz
Kaercher http://www.mujkoberec.cz/
www.dobrytextil.cz www.tylex.cz www.zidle-topstar.cz
 http://www.plastkon.cz/cs www.santal.cz www.eshopbaby.cz

Naše poděkování patří také firmám a soukromým osobám, kteří naši činnost podpořili. Každý kdo přispěl, věděl, proč se rozhodl dar poskytnout právě naší organizaci. Sdílená myšlenka pomoci potřebným nás
zavazuje a nesmírně pomáhá v našem směru. Dárce uvádíme v abecedním pořádku, jelikož není důležitá výše příspěvku, ale počin jako takový. Každý přispěl právě takovou částkou, kterou si mohl dovolit.

V roce 2015 to byli:

• Alféry Kamil, řeznictví Beroun; Anjuna s.r.o.; Bagmaster s.r.o., Praha; Begley Stephen; PharmDr. Běščecová Jana; Bezedná miska.cz, Stará Huť; Floravil, s.r.o., Praha; Dolinová Michaela; Drivetech s.r.o., Hořovice; Henry Schein s.r.o., Brno; Freisleben Robin; Froňková Dousková Gabriela; Mgr. Gabašová Jitka; Ing. Haufenhoferová Hedviga; Helebrant Milan; Hero Czech and Slovak, Praha; HCH stavební forma s.r.o., Blansko; Hrdlička s.r.o., Tetín; Husse - Aleš Rada; Chocoland a.s., Praha; Hýsková Dagmar; Huk Petr; Ipsum Grade s.r.o., Praha; Izbický Vladimír; Ing. Arch. John Zdeněk; Johnny Servis s.r.o., Tetín; Jonáš Josef; Kama spol. s.r.o., Praha; Kaufland Česká republika v.o.s.; Macek Vojtěch; Kan 7 s.r.o., Lékárna Moráň, Praha; Karpet s.r.o., Bzenec; Kolman Petr; Kostelecké uzeniny a.s., Kostelec; Kovotrade Group s.r.o; Kudlička Aleš; Machynková Dana; Meisnerová Gabriela; PaedDr. Mottlová Henrietta; Mráz Martin Catering; Pila Vavřineč, Nový Borek; Pekárna Ve Mlýně, Beroun; Polabské mlékárny, a.s., Poděbrady; Profi med s.r.o., Praha; Prošek Petr; MUDr. Růžičková Monika; Salva Jan; Qalt, spol. s.r.o., Rakovník; RollPAP, spol. s.r.o., Doksy; Jiří Staněk; Ševčíková Jana; Šternberk Adam; Tejkl Jaromír; TEFI-TEX, s.r.o., Uničov; Unilever CR spol. s.r.o., Praha; Vašků Alois; V plast s.r.o., Čelákovice; Vitana a.s., Byšice; Vymětal Mikuláš; Zahradnictví
    Krulichovi, Praha 6; Zahrada Lisý s.r.o., Králův Dvůr; Zenith Online s.r.o., Sezemice; zaměstnanci Billa, Plzeňská 230 pod vedením Petra Jiráčka, zaměstnanci SAP Business Services Centre Europe a.s. a zaměstnanci České spořitelny a.s.; Zuzana Zedníčková, Lanškroun; žáci a vedení SOŠ a SOU Hlinky Beroun a Gymnázia Joachima Barranda Beroun a bývalí i současní zaměstnanci Farní charity Beroun

V roce 2014:

• AllServices Group s.r.o., Praha; Amylon a.s., Havlíčkův Brod; Bargello, Loděnice; Begley Stephen; Brněnská továrna plstí s.r.o., Brno; Carrier Refrigeration Operation Czech Republic s.r.o., Beroun; Mgr. Civín Josef; Danone a.s., Praha; Darré, Náchod; Den Braven Czech and Slovak a.s., Praha; Divadlo V.A.D. Kladno; DriveTech s.r.o., Hořovice; ElektroCz.com, Praha; Eleven sportswear, s.r.o., Jablonec nad Nisou; Evinokcium s.r.o., Praha; Gabašová Jitka; Götenbergovi; GTS – Global Transaktion System LLC; Hamé s.r.o., Kunovice; Ing. Haufenhoferová Hedviga; Helebrant Milan; Hero Czech s.r.o, Praha; Chocoland a.s., Praha; Inchema s.r.o., Praha; Internacional Pharmaceutical Corporation a.s., Hradec Králové; Inzep Centrum, s.r.o., Valašské Meziříčí; Ipsum Grade s.r.o., Praha; Izbický Vladimír, JK – obchod – spol. s.r.o., Liteň; Ing. Arch. John Zdeněk, Johnny Servis s.r.o.; Jonáš Josef, p. Kadlec; Kapatex s.r.o., Praha; Kittfort Praha s.r.o.; Kolman Petr; Kopecký Jiří; Kostelecké uzeniny a.s., Kostelec; Krofta Kamil; Kypěna Josef; Křikava Robert, L.A.S.T. s.r.o., Tečovice Juta a.s.; Látky Mráz s.r.o., Praha; Látky pro Vás, Praha; Lebar Ivan; Lepeeto, Praha; Macek Vojtěch; Master Sport s.r.o., Ostrava; Mašek Václav; Metsa Tissue Slovakia s.r.o., Žilina; Mlékárna Hlinsko, a.s.; Mráz Martin Catering; Natur Comfort obuv SE, Kladno; Nero-Dia s.r.o., Hradec Králové; p. Orlíková; Pekárna Ve Mlýně, Beroun; Mgr. Pelikán Václav; Petrášová Jarmila; Pila-Drobňak, Komárov; Pleas a.s., Havlíčkův Brod; Polabské mlékárny a.s., Poděbrady; Polena Jaroslav; Povlečení, ložní prádlo - Petr Smolka, Ludgeřovice; Procter and Gamble/Rakona, Rakovník; Prošek Petr; PS Plasty CZ s.r.o., Prostějov; PT servis konzervárna s.r.o., Tábor; Qalt Rakovník s.r.o.; Rotary klub Beroun; MUDr. Růžičková Monika; Řeznictví Alfery; Salva Jan; Slanc Jiří; Star-Vavřineč u Mělníka; Stuha a.s., Dobruška; Substráty Knor, Rakovník; Tefi-Tex, s.r.o., Uničov; Tejkl Jaromír; Tomko Lukáš; 2 Traers CZ s.r.o., Praha; Turková Dagmar; Unilever ČR, s.r.o., Praha; UO Tex s.r.o., Ústínad Orlicí; Vančata Robert; Vašků Alois; VEBA textilnízávody a.s., Broumov; Vondráček David, Voženílek pracovníochranné pomůcky s.r.o., Přerov; Vymětal Mikuláš, Walmark, a.s. – Walmark CZ, Český Těšín; Zahrada Lisý s.r.o.; ZahradnictvíErica, Volduchy; žáci a paní učitelka Y. Darániová 3.C ZŠ Bílá, Praha 6; žáci a vedení SOŠ a SOU Hlinky Beroun a Gymnázia Joachima Barranda Beroun.

Naše poděkování patří také výše neuvedeným firmám a soukromým osobám, kteří naši činnost v roce 2013 podpořili finančním či věcným darem v hodnotě nad 5 000 Kč:

• ArtEDIT s.r.o.; BAPON – ŠTĚPON s.r.o; Petr Hroch Binder; JUDr. Jana Civínová; Dimatex, s.r.o.; DriveTech Hořovice, s.r.o.; Mgr. Ivan Fejfar; Ing. Hedviga Haufenhoferová; Energie AG Bohemia, s.ro.; s.r.o.; p. Josef Jonáš; p. Petr Kolman; Kovotrade Group, s.r.o.; Kongregace sester sv. Cyrila a Metoděje; Lékárna JK, s.r.o.; Ing. Jan Mottl;  Anna Nikodýmová; Mgr. Štěpán Ovečka; MUDr. Monika Růžičková; p. Františka Řezáčová; Sbor církve bratrské; p. Alois Vašků; Ing. Martin Župka

a v roce 2013 v  hodnotě do 5 000 Kč včetně:

• Aros – osiva, s.r.o.; Autodoprava Havránek; Potraviny Ivana Smržová; Hořovické maminky o.s.; Zahradnictví Krulichovi, Praha; Zahradnictví Levandula, Frýdlant nad Ostravicí; B-English school; Ing. David Vilímek; Jana Račková – Isabel Kopřivnice; Mráz Martin Catering; Optika Jílek Hořovice; Kv. Řezáč, s. r. o.; Bazar Antik Libomyšl; Čokoláda.cz, Praha 6; Jordi’s chocolate, Hradec Králové; Pavel Holinka – Canthor, Krnov; Kostelecké uzeniny, Kostelec; Příbramská uzenina, a.s.; ProPS s.r.o.; Petraplast, s.r.o.; Pražská lékárenská; Sorex s.r.o.; SPONA, s.r.o.; SULO, s.r.o.; Strana Zelených, Praha; Gala, a.s., Prostějov;  Barvy a Laky Teluria, s.r.o., Letovice; Unisem, s.r.o.; p. Petr Bárta, p. Radim Cigánek, p. Pavel Konrád, p. Jaroslav Polena, p. Petr Prošek; p. A. Černá, p. Dlohoš; p. Milan Helebrant; p. Stanislav Kadlec; p. Stanislava Havlová; p. Lucie Srpová; p. L. Hofman; p. Maršíková; p. H. Matějková; p. Kolešová; p. Kolman; p. Rýdl

Naše poděkování patří také výše neuvedeným firmám a soukromým osobám, kteří naši činnost v roce 2012 podpořili finančním či věcným darem v hodnotě nad 5 000 Kč:

• Austis a.s., Ing. Josef Civín, DriveTech Hořovice, FK dřevěné lišty s.r.o., Gladioland Otrokovice, Jitka Hartmanová, HENKEL ČR s.r.o., Josef Jonáš, p. Kučerová MUDr., Naděžda Makovcová, Růžičková Monika, MUDr., Skalická lesní s.r.o. , SR 2000 s.r.o., Ing. Pavel Šitina

a v roce 2012 v hodnotě do 5 000 Kč včetně:

• členové souboru Schola Gregoriana Pragensis - pánové Eben, El-Dunia, Mačuha, Maňour, Medek, Lajtkep, Prokeš, Předota a Šulc, dále obyvatelé Pensionu pro seniory Beroun, Apokork Studio, Ontex CZ s.r.o., Ecolab Hygiene s.r.o., Ing. Jan Maixner, Kolovrat – Chýnov, Stuha a.s., Styl - výrobní družstvo knoflíkářů, Korek Jelínek s.r.o., Novitex Fashion a.s., Hagal s.r.o., Marek – Holub s.r.o., Fytos – ovocná a okrasná školka, Zahradnictví Tomáš Liska, Specializované růžové školky Sobotka, Adolf Hujer - International Glass, Niťárna Česká Třebová, Stavební chemie Slaný, Hal Glass, Prolov Klatovy, Astro Sport Třebíč, KJZ s.r.o., AROS osiva s.r.o., Unisem Libochovice, Fryauf FilMix s.r.o, Fórum dárců o.s., ZŠ Pavla Lisého Hostomice, Sbor ČCE Hořovice, Rudolfova hlína, Lomy Mořina s.r.o., Inform v.o.s., Pekařství Johan Zdice, Lékárna U černého orla, DVP Seloutky, Drogerie Ondráček, Styx Underwear s.r.o., Spojené kartáčovny a.s., Labar s.r.o., Zdeněk Vala výroba kartáčů, HET - Ohníč u Teplic, Potraviny Ivana Smržová, Hořovické maminky o.s., Aquapark Beroun, Radim Pešek - ovocná školka, Ing. Jan Bielmacz - Pěstování a prodej okrasných a ovocných stromů a dřevin, Nová Mosilana a.s., Mráz Martin Catering, Optika Jílek Hořovice, Bazar Antik Libomyšl, Sorex s.r.o., Tejas s.r.o., Kovovýroba Václav Forst, Urbania s.r.o., Ing. Pavel Šitina, DG Tachov, Dimatex CS s.r.o., Medivital Centrum, s.r.o., o.s. Most, Prošek Hořovice, Fikar s.r.o., Pleas a.s., Vítězslav Kanclíř – VIKAM, Ludvík Kacer – Gastrofresh, Nero – Dia s.r.o., Props s.r.o., Ing. Martin Šrůta, Marek Anděl, Bohumila Blažková, p. Jung, p. Štefan, p. Polena, p. Maleček, p. Kolman, p. Cheová, p. Beščecová