Jak podpořit Farní charitu Beroun?

• dms logopošlete dám DMSku ve tvaru:
    DMS DOBRAVULE 30 nebo DMS DOBRAVULE 60 nebo DMS DOBRAVULE 90 na tel. 87 777. Cena DMS je 30, 60 nebo 90 Kč, Farní charita Berouni obdrží 29, 59 nebo 89 Kč. Případně můžete dmsku zadat jako trvalý příkaz DMS TRV DOBRAVULE 30, DMS TRV DOBRAVULE 60, DMS TRV DOBRAVULE 90 a každý kalendářní měsíc, třicátý den ode dne zadání příkazu k transakci Vám bude částka podpory odečtena
    (až do chvíle, kdy bude podpora vypovězena). Vše o DMS na www.darcovskasms.cz
  • finančním darem: libovolnou částku můžete zaslat jednorázově anebo zadat stálý příkaz. Na našem účtu 364 904 369/0800 se neztratí. Pro daňové účely vystavíme potvrzení o přijetí daru.
  • věcným darem: nevíte, co se staršími spotřebiči, oblečením, knihami, nábytkem? Vždy se najde něco, co pomůže zkvalitnit služby a zpříjemnit pobyt klientům v našich zařízeních. Věci také můžete věnovat do našich dobročinných obchůdků v Berouně, v Hořovicích a ve Zdicích.
  • svými zkušenostmi: můžete nám pomoci tvůrčím způsobem, radou experta nebo odbornou prací? Prosíme, ozvěte se.
  • objednávkou služeb a výrobků Šicí dílny: naše šikovné ženy žehlí, mandlují a opravují oděvy. Jejich originální výrobky si můžete prohlédnout a zakoupit v našem internetovém obchodě
  • jako dobrovolník: rádi byste se realizovali? Obraťte se na nás bez váhání, zapojíme Vás.
  • v Tříkrálové sbírce: je vám sympatická právě Tříkrálová sbírka? Prosím, podpořte ji v lednu 2018 u vás ve firmě, vy sám/sama jako dobrovolník, nebo ji propagujte.

Co nabízíme my Vám?

• propagaci
    Vaši společnost zviditelníme v rámci kulturních a osvětových akcí, které pořádáme. Firemní logo umístíme na náš web a na stránky na sociálních sítích. Naše partnerství zmíníme v tiskových a výročních zprávách.
  • firemní dobrovolnictví
    Rádi připravíme podmínky pro vaše CSR aktivity. Uvítáme a postaráme se o vaše zaměstnance během dnů firemního dobrovolnictví.
  • kulturu, přednášky
    Chcete přijít s přáteli nebo zaměstnanci na náš Adventní koncert, Ples anebo třeba na přednášku o Alzheimerově nemoci? Zveme vás.

Kontaktní osobou pro všechny aktivity je Mgr. Jan Frank, neváhejte se na něj obrátit. Děkujeme!