Výuka angličtiny, počítačů či pronájem učebny?

V červeném menu vpravo si vyberte lištu podle toho co Vás zajímá..

PŘEHLED KROUŽKŮ OD ZÁŘÍ 2016 ke stažení zde

angličtina pro dospele od 2016     PC 2016     angličtina pro deti 2016

leták ANJ pro dospělé

leták ANJ pro děti

leták Kurzy PC

Počítačové a vzdělávací centrum se nachází v Komunitním centru v Berouně.

NACHÁZÍ SE V CENTRU MĚSTA, V PŘÍZEMÍ A U VELKÉHO PARKOVIŠTĚ, KTERÉ JE ZDARMA.
JE MALÉ, KLIDNÉ, PRO VÝUKU KVALITNĚ VYBAVENÉ A LEVNÉ.
CO VÍC SI PŘÁT?

Rozhodnutím MPSV ze dne 31.8.2010 byla Farní charitě Beroun udělena akreditace vzdělávací instituce č.2010/547-I - pověření k uskutečňování akreditovaných vzdělávacích programů s celostátní platností a akreditace č. 2010/622-PC/SP/VP/PP k uskutečňování vzdělávacího programu podle § 117a odst. 1 zákona č. 108/2006 Sb., o sociálních službách, ve znění pozdějších předpisů.

Ve výukové místnosti zde od září 2006 Farní charita Beroun poskytovala především akreditované kurzy počítačové gramotnosti, výukové a motivační programy, školení a semináře.
Od ledna 2012 se centrum nacházelo v prvním patře Domu Charity na Zavadilce kam byly sem přesunuty kurzy počítavé gramotnosti a jiné aktivity Farní charitou poskytované, například výuka angličtiny.
V červenci 2013 se stěhuje zpět do prostor Komunitního centra a od září 2013 se otevírá na staro-novém působišti. Zde s veškerým technickým zázemím bude sloužit i jiným organizacím jelikož je prostor vhodný pro konání kurzů, seminářů či školení a je bezbariérový. Rovněž výuka angličtiny a Kurz počítačové gramotnosti pro seniory se přesouvá do prostor Komunitního centra. Nově jsme v roce 2013 otevřeli kurzy anglické konverzace s rodilým mluvčím Stephenem Begley a plánujeme kurz německého jazyka.

Kontakty   Fotogalerie zařízení Farní charity Beroun

Zobrazit články z rubriky:  Výuka / naše aktivityPronájem školící místnosti

Více než šest tun potravin pro potřebné

Charity v pražské arcidiecézi se podílely na organizaci 3. ročníku Národní potravinové sbírky konané v sobotu 12 listopadu. Probíhala po celé zemi, zapojilo se do ní 600 obchodů, tisíce dobrovolníků a dárců. Farní charita Kolín, Arcidiecézní charita Praha, Farní charita Vlašim, Farní charita Lysá nad Labem, Farní charita Příbram a Farní charita Beroun získaly v průběhu sbírky celkem 6 323 kilogramů potravin.

Stavba kapličky v plném proudu

Farní charita Beroun zvítězila v počinu Era pomáhá regionům s projektem: Venkovní kaple – intimní místo tichosti a klidu. Venkovní "kaplička" na zahradě Domova pro seniory s Alzheimerovou chorobou bude sloužit k odpočinku a k pomoci udržovat duchovní život seniorů, na který byli zvyklí. Prostory budou také sloužit k důstojnému rozloučení v případě úmrtí klientů.

Výběrové řízení na místo ředitele / ředitelky Farní charity Beroun

Arcidiecézní charita Praha vypisuje výběrové řízení na místo ředitele / ředitelky Farní charity Beroun.

Nová Hyundai i20 pro pečovatelky

Od tohoto týdne jezdí šest pečovatelek z berounské Farní charity novými vozy Hyundai i20 z autosalónu Exclusive Cars v Žebráku. Bílé vozy s logem charity budou zajíždět k seniorům nebo osobám se zdravotním postižením po celém Berounsku. Farní charita Beroun nabízí pečovatelskou službu již od roku 2004 a dnes se stará o více než sto padesát uživatelů, kteří využívají dovoz obědů a zajištění individuální péče a pomoci.

Děkujeme za podporu při hrnčířských trzích

Slunko o víkendu vydatně pražilo, Beroun byl plný návštěvníků z širokého okolí a my jsme po oba dny opět benefičně točili na kruhu. Do pokladničky jsme tím vybrali 1 657 Kč. Dalších úžasných 26 158 Kč získal Azylový dům sv. Josefa prodejem výrobků klientů - tašek, korálkových náramků a broží a Šicí dílna prodejem chňapek, taštiček, ubrusů a nejrůznějších zvířátek. Také děkujeme panu M. Mrázovi, který nám poskytl dar ve výši 1 000 Kč.

Nabídka kurzů a kroužků od září 2016

Od září nabízíme v naší učebně v Bezručově ulici tradiční kurzy i úplné novinky. Své si najdou děti, dospělí i senioři. Aktuální seznam vypsaných kruzů je ke stažení zde, račte vstoupit! :-)

angličtina pro deti od 2016     angličtina pro dospele od 2016     PC kurzy 2016

Výroční zpráva Farní charity Beroun 2015

Kolika klientům Farní charita Beroun pomohla v roce 2015? Kolika lidem jsme dali práci, ale i kolik všechno kolem stálo? Významné události, novinky loňska, spousta fotografií a jiné nezbytnosti ..čtěte ve výroční zprávě FCHB za rok 2015 zde

Zapojili jsme se do výtvarné soutěže o Karlu IV.

Děti z Keramického kroužku v Azylovém domě sv. Josefa v Lochovicích se pod vedením lektorky, paní Olgy Marešové, zapojily do Výtvarné soutěže k výročí 700 let od narození Karla IV. Jak si Otce vlasti představují?
Soutěžní výrobky dětí můžete vidět vystavené (a hlasovat) v Muzeu berounské keramiky od soboty 18.6. Děkujeme!

Hrnčířské trhy

Letošní hrnčířské a řemeslné trhy a krásné letní počasí přilákalo do Berouna davy návštěvníků ze všech koutů naší vlasti. FCHB se tradičně prezentovala u dvou stánků. Opět jsme benefičně točili na kruhu a pokladnička na dobrovolný příspěvěk tak vynesla 1574 Kč. Dalších úžasných 20516 Kč jsme získali prodejem výrobků klientů azylového domu sv. Josefa, Stacionáře sv. Anežky České a Šicí dílny. DĚKUJEME ZA PODPORU a těšíme se na viděnou v září.

Aplikace Nadace ČEZ pro berounskou charitu

Chodíte pěšky, jezdíte na kole do práce anebo si občas zaběháte? Svou energii můžete darovat na nákup jídlonosičů pro terénní pečovatelskou službu FCH Beroun. Díky jednoduché aplikaci v chytrém telefonu může pomoc skutečně každý  http://www.pomahejpohybem.cz/