vynesl 22 426 Kč!

1. charitativní běh Berounem

Rozběháme Česko zve všechny příznivce běhu na 1. charitativní proběhnutí Berounem – ve středu 13. 9. 2017. Účastí podpoříte domov pro seniory s Alzheimerovou nemocí Farní charity Beroun a osvětové aktivity ústavu Dementia, I.O.V., zaměřené na zvyšování povědomí o Alzheimerově nemoci a kvality péče o takto nemocné.

Pokud chcete podpořit tuto myšlenku a zúčastnit se běhu, prosíme o vyplnění registrace - veškeré informace naleznete na webových stránkách www.rozbehamecesko.cz/charitativni-behy/ .

Vybíhat budeme v 18.00 hodin od spodní brány Husova náměstí v Berouně. Trasa je naplánovaná na 4 km, cesty jsou zpevněné a vhodné i pro kočárky / vozíčkáře.

den bez pameti a 1. charitativni beh Berounem 2017

Svým startem darujete 25 Kč za každý kilometr, celkem tedy 100 Kč (každý může samozřejmě přispět více dle svého uvážení).

Od 18.15 hodin proběhne běžecká rozcvička pod vedením trenéra a majitele Rozběháme Česko Johny Alaskana.

Všechny rodiče s dětmi a ty, kteří mají volno pouze dopoledne, zveme od 10.00 hodin na 1,5 km dlouhou rodinnou trasu spojenou s plněním úkolů na posílení paměti. Výše příspěvku na tuto trasu je dobrovolná.

Pojďte si s námi užít nezapomenutelnou atmosféru, 2x více radosti a nádherný pocit zdolání sebe sama a pomoci dobré věci :)

V rámci běhu si můžete zakoupit funkční tričko za cenu 300 Kč, kterým zvýšíte výtěžek akce (výše příspěvku je počítaná podle nákladů na trika a akci).

Budeme se na Vás všechny moc těšit!! Plakát akce je ke stažení zde.

Za tým Johny Alaskan - johny@rozbehamecesko.cz / 607 543 187 a Veronika Maslíková -  725 923 181

Místo: Beroun
Termín: 13. 9. 2017, 18:00 — 13. 9. 2017, 20:00